Produkter

SurveyMonkey er bygget for å takle alle bruksområder og behov. Utforsk produktet vårt, og finn ut hvordan SurveyMonkey kan hjelpe dere.

Få datadrevet innsikt fra en global leder innen spørreundersøkelser på nett.

Integrer med over 100 apper og plug-ins for å få gjort mer.

Bygg og tilpass nettskjemaer for å samle inn informasjon og betalinger.

Lag bedre spørreundersøkelser og få innsikt raskt med innebygd AI.

Spesialløsninger for alle behovene innen markedsundersøkelser.

Maler

Mål kundetilfredshet og -lojalitet for bedriften.

Finn ut hva som gjør kundene fornøyde og gjør dem til tilhengere.

Få innsikt du kan bruke til å forbedre brukeropplevelsen.

Innhent kontaktinformasjon fra potensielle kunder, inviterte personer og mer.

Innhent og spor arrangementsbekreftelser.

Finn ut hva deltagere vil ha så du kan forbedre neste arrangement.

Avdekk innsikt for å øke engasjementet og få bedre resultater.

Få tilbakemeldinger fra deltagere så du kan holde bedre møter.

Bruk tilbakemeldinger fra kolleger for å forbedre medarbeiderprestasjoner.

Lag bedre kurs og forbedre undervisningen.

Finn ut hva studenter eller elever mener om undervisningsmaterialet.

Finn ut hva kundene mener om de nye produktideene deres.

Ressurser

Beste praksis for bruk av spørreundersøkelsendersøkelser og spørreundersøkelsesdata

Bloggen vår om spørreundersøkelser, tips for virksomheter og mer.

Veiledninger for bruk av SurveyMonkey.

Slik skaper populære merkevarer vekst med SurveyMonkey.

Kontakt salgsavdelingenLogg påå
Kontakt salgsavdelingenLogg påå

63 % sehen sich den Datenschutz- und Sicherheitshintergrund eines Unternehmens an, bevor sie dessen Produkte oder Dienstleistungen nutzen.

Statistiken Seitenleiste Rechtliches

Dette er et øyeblikksbilde av hvordan SurveyMonkey behandler personlige opplysninger og data. DU FINNER ALLE DETALJENE I PERSONVERNREGLENE VÅRE. Vi har også en lenke til tilhørende deler av personvernreglene i denne siden for grunnleggende personverninformasjon.

For å få detaljer om databehandlingsavtalen med standard kontraktbestemmelser («SCC-er») for dataoverføring ser du her. For erklæringen vår om dataoverføring i EU ser du her.

Skapere: Du har en konto i en SurveyMonkey-tjeneste, eller er invitert til å samarbeide om en spørreundersøkelse, et skjema, en søknad eller et spørreskjema.

Respondenter: Du har mottatt en spørreundersøkelse, et skjema, en søknad eller et spørreskjema fra en SurveyMonkey-tjeneste.

Paneldeltakere: Du har registrert deg og godtatt at SurveyMonkey kan sende spørreundersøkelser til deg på vegne av skapere.

Besøkende: Du besøker bare et av nettstedene våre fordi du er nysgjerrig, som gjest samarbeider du med noen som lager en spørreundersøkelse eller du har hørt om oss gjennom markedsførings- eller salgskanalene våre.

Vi har prøvd å oppsummere hvilke personopplysninger vi henter inn om deg og hvordan vi håndterer dem på en lettfattelig måte (så godt vi kan, gitt at vi er en teknologivirksomhet). Hvis vi ikke har definert et av begrepene her, se personvernreglene våre. Åpenhet er viktig for oss.
Vi leter alltid etter måter å forbedre oss på og tar gjerne imot tilbakemeldinger om denne informasjonen gjennom personvernteamet på privacy@surveymonkey.com.

Se avsnitt 3 i personvernreglene for å få mer informasjon.

Kontaktinformasjon (f.eks. navn eller e-postadresse).

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
Skapere og paneldeltakereVi bruker dem når vi trenger å kontakte deg om produkter og tjenester (med mindre du avslutter abonnementet) eller for å gi deg konto- og transaksjonsinformasjon og oppdateringer. Selv om du ikke kan avregistrere deg fra disse varslene, prøver vi kun å kontakte deg når det er nødvendig).
Vi svarer deg også, dersom du kontakter kundestøtte eller salgsteamene.
RespondenterVi svarer deg hvis du kontakter oss i stedet for skaperen.
BesøkendeVi svarer deg hvis du kontakter kundestøtte eller salgsteamet og for vår egen forretningsutvikling – for eksempel kan vi kontakte deg som svar på henvendelsene dine eller sende deg informasjon om tjenestene våre, hvis du driver en virksomhet som kan være interessert i tjenestene våre.

Konto- og bruksinformasjon (hvordan du bruker tjenestene, hvilke sider du klikker på osv.)

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
Skapere, paneldeltakere og besøkendeVi bruker denne kunnskapen til å analysere bruken av tjenestene, oppfylle tjenestekravene, administrere betalinger og fakturering samt forbedre tjenestene for deg og alle de andre brukerne. Vi kommer også til å drive markedsføring rettet mot deg (med mindre du avregistrerer deg, endrer preferansene for informasjonskapsler eller har valgt dette bort (alt etter hva som gjelder for deg)).
RespondenterFor å tilveiebringe tjenestene og forbedre brukeropplevelsen for respondenter (slik at det blir lettere å svare på spørsmål), til maskinlæringsformål (vi bruker dataene for å fortsette å lære opp modellene våre og bygge nye modeller) og for å forstå bransjetrender og forbedre fullføringsfrekvensen for spørreundersøkelser/skjemaer.

Nettleserdata for enheten (f.eks. IP-adresse, enhetstype, MAC ID, nettlesertype)

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
Skapere, respondenter, paneldeltakere og besøkendeVi bruker disse opplysningene for optimalisering og feilsøking for den spesifikke enheten/nettleseren din (med andre ord vil vi at du skal se best mulig versjon av SurveyMonkey-nettsidene på enheten din). Vi antar også plasseringen din ut ifra IP-adressen din.

Informasjonskapsler (data vi får fra første- og tredjepartsinformasjonskapsler, sidemarkeringer, piksler og lignende teknologi som ligger på enheten din)

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
Skapere, paneldeltakere (unntatt tredjepartspanel) og besøkendeVi vil anta felles identiteter på tvers av forskjellige tjenester og flere enheter som nettbrett, nettlesere og mobiltelefoner for å skape en kontinuerlig produktopplevelse eller for eksempel av sikkerhetsmessige årsaker. Vi vil også skreddersy annonser for deg når du surfer på andre nettsteder på nettet, slik at vi kan vurdere suksessen til reklamekampanjer og forbedre dem.
Respondenter og tredjepartspanelerVi bruker bare viktige informasjonskapsler om hvordan repondenter opplever spørreundersøkelsene. Se informasjonskapsler brukt på spørreundersøkelsessider.

Hendelsesdata eller loggfiler som registrerer data hver gang en enhet får tilgang til en server. Dette består av data som har med tilgang å gjøre, for eksempel opprinnelige IP-adresser, leverandører av internettjenester, filene som ble sett på nettstedet vårt (som HTML-sider, grafikk osv.), operativsystemversjoner, enhetstyper og tidsstempel.

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
Skapere, respondenter, paneldeltakere og besøkendeHendelsesdata kan brukes til mange ulike ting, men hovedsakelig bruker vi det til: overvåking av misbruk og feilsøking av nettsteds- og sikkerhetsproblemer, geolokasjon, forbedring av produktfunksjonaliteten, oppretting av nye funksjoner, sporing av atferd for innhold og tjenester på et samlet nivå (som overvåking av tjenesteforespørsler eller tjenestenekt på nettstedet over tid for å sikre at det holder seg stabilt) og for å fikse feil eller funksjonalitetsproblemer.
Bare skapere, paneldeltakere og besøkendeVi bruker hendelsesdata til å gi deg anbefalinger eller spore besøk på nettsidene våre.

Henvisningsinformasjon. Dette er informasjon om stedet du var før du kom til et SurveyMonkey-nettsted – for eksempel hvis du var på sosiale medier før du klikket på en lenke til et SurveyMonkey-nettsted, registrerer vi informasjon om kilden som henviste deg til oss.

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
Skapere, paneldeltakere (unntatt tredjepartspaneler) og besøkendeVi bruker disse dataene til å spore suksessen til integrasjoner og henvisningsprosesser og til å planlegge videre henvisninger.

Informasjon fra tredjeparter og integrasjonspartnere. Dette inkluderer navn og e-postadresse eller IP-adresse hvis du har gitt tredjepartene tillatelse til å dele informasjonen med oss, eller der informasjonen er offentlig tilgjengelig enten på nett eller gjennom enhets-/nettleserdataene dine.

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
SkapereFor å sikre at du kan registrere deg for tjenesten vår via tredjepartsintegrering som Facebook/LinkedIn/Microsoft/Google/SSO, for å tilpasse tjenestene våre for deg og for å sikre at du kan bruke tjenesten vår sammen med andre tjenester.
RespondenterFor å gjøre det lettere for skapere å sende spørreundersøkelser/skjemaer/søknader/spørreskjemaer til deg.
PaneldeltakereFor å sikre at vi kan levere en spørreundersøkelse til deg (hvis du er en tredjepart og paneldeltaker som kommer til oss fra én av panelleverandørene våre) eller for å geolokalisere deg grundig for å levere spørreundersøkelsen.

Profilinformasjon. Dette inkluderer tittel, navn og bilde (hvis du oppgir det). Hvis du er paneldeltaker, innebærer det også ting som aldersgruppe, kjønn, lønnsspenn og andre kriterier du har delt med oss.

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
SkapereVi bruker denne informasjonen til å gi deg en personlig tjenesteopplevelse, for å hjelpe andre med å identifisere deg (hvis du er i et team eller en Enterprise-konto), for å tilpasse markedsføringsinformasjon, samt for å gi produkt-, funksjon- og tjenesteanbefalinger til deg og din organisasjon slik at dere kan optimalisere bruken av tjenestene vi tilbyr.
PaneldeltakereVi bruker profilen din til å sende mer relevante undersøkelser til deg.

Alle de ovennevnte kategoriene av informasjon.

Hvem sin informasjon?Slik bruker vi personopplysningene
SkapereFor å forbedre markedsføringen vår ved for eksempel å bygge brukerprofiler for å sikre at markedsføringsmaterialet vårt er relevant for deg og optimalisere kampanjene våre ved hjelp av maskinlæring.
Skapere og paneldeltakereFor juridiske og sikkerhetsmessige formål som å håndheve avtalene våre, forhindre ulovlig eller misbrukende aktivitet, svare på juridiske henvendelser og lovlige forespørsler og forhindre svindel.
  • Andre ting skapere bryr seg om
  • Andre ting respondenter bryr seg om
  • Andre ting paneldeltakere bryr seg om

En spesiell erklæring for informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler, piksler og lignende teknologi slik vi har beskrevet over. Denne teknologien lar oss sørge for at du kun ser annonser som er relevante for deg. Det finnes imidlertid mye innen informasjonskapsler som fortsatt kan forbedres. Vi oppfordrer deg til å lese om rettighetene dine i dette området, og til å engasjere deg aktivt i verktøyene for informasjonskapsler på nettsider, for å sikre at du får uttrykt preferansene dine. Vi har jobbet hardt for å forbedre preferansebehandlingen på nettstedene våre, men det er viktig at du administrerer disse preferansene over hele internett også. Avhengig av den geografiske posisjonen din kan du trekke samtykket ditt til å bruke ikke-nødvendige informasjonskapsler ved å bruke verktøyet vårt for innstillinger for informasjonskapsler i produktet.

Se avsnitt 6 i personvernreglene for å få mer informasjon om informasjonskapsler.

Personvernforpliktelsen vår: Spørreundersøkelsene, søknadene og spørreskjemaene dine samt alle svar du henter inn gjennom dem, er private (unntatt hvis du har gjort dem tilgjengelig via en offentlig kobling og de er åpne for søk på internett). Vi selger ikke de individuelle svarene til noen, og vi bruker dem utelukkende til formål som er relatert til å tilveiebringe og forbedre våre tjenester til deg, og slik det oppsummeres i personvernreglene. Vi benytter for eksempel data knyttet til respondenter i spørreundersøkelsesverktøyet vårt for å samle brukstrender (hovedsakelig metadata) om respondenter (spørsmålstyper som besvares og suksessen til bestemte spørreundersøkelses- og spørsmålstyper over tid), slik at vi kan gi deg mer nøyaktige anbefalinger knyttet til bruken av tjenestene våre.

Vi respekterer kontaktinformasjonen til respondenter. For å gjøre det enklere for deg å invitere personer til å ta spørreundersøkelser og spørreskjemaer eller fylle ut skjemaer og søknader via e-post, kan du laste opp lister med e-postadresser eller telefonnumre, hvorpå SurveyMonkey vil fungere utelukkende som forvalter av disse dataene. Vi selger ikke disse e-postadressene eller telefonnumrene, og vi bruker dem kun som instruert av deg og i samsvar med personvernreglene våre. Det samme gjelder alle e-postadresser og telefonnumre til respondenter som hentes inn på kontoen din.Hvis du er forbruker i USA, kan du besøke de regionsspesifikke personvernreglene våre for å få mer informasjon om hvordan vi bruker personopplysningene dine.

Se avsnitt 4 i personvernreglene for å få mer informasjon.

For å gjøre det enklere å levere visse aspekter av tjenestene våre jobber vi med tilknyttede selskaper og pålitelige nøkkelpartnere – spesielt engasjerer vi tredjeparter til å:

  • for å legge til rette for e-post-inngangspunktene slik at de kan sende spørreundersøkelser til respondentene via e-post eller tekstmelding. Vi bruker SparkPost til e-poster og Twilio til meldinger/SMS. Vi deler den relevante kontaktinformasjonen til respondentene (gjeldende e-postadresse eller telefonnummer) med disse tredjepartene.
  • for å legge til rette for betalinger og oppdage bedragerske betalingsforsøk.
  • for å tilveiebringe og gjøre det enklere å spore markedsførings- og annonseringsinnhold.
  • for å overvåke konverteringsraten til nettstedet.
  • for å administrere salg- og kundestøttetjenestene vi tilbyr (inkludert tvisteløsninger).
  • for å tilveiebringe visse AI-drevne produktfunksjoner som du velger å bruke.

Når vi bruker tredjeparter til å levere tjenester til deg (opphavspersonene), og de behandler svardataene dine som en del av disse tjenestene, fører vi en liste over disse tredjepartene her. Husk at denne listen dekker alle de ulike tjenestene vi tilbyr. Derfor gjelder ikke alle tredjepartene nødvendigvis for de tjenestene du bruker.

Se avsnitt 5 i personvernreglene for mer informasjon.

Hvis du er en skaper, sletter vi vanligvis ingen data fra kontoen din så lenge den er aktiv – du er ansvarlig for og kontrollerer tidsperiodene for hvor lenge du beholder informasjonen. Du kan lese mer om dette her for verktøyet vårt for spørreundersøkelser, og her for GetFeedback Digital-tjenesten vår. Her er noen unntak:

• Hvis du er en gratisbruker på plattformene våre og ikke har engasjert deg i tjenesten aktivt på en stund, forbeholder vi oss retten til å slette kontoen og dataene dine i samsvar med retningslinjene for datalagring.
• Hvis du har overskredet svargrensen din i en Basic (gratis) konto, sletter vi svarene over grensen hvis du ikke oppgraderer innen en bestemt tidsramme.

Vi oppfordrer også skapere til å aktivt gå gjennom praksisen for datalagring i kontoen deres, og passe på å kun lagre data så lenge det er nødvendig.

Se avsnitt 11 i personvernreglene for å få mer informasjon. Hvis du ønsker å utøve rettighetene dine kan du kontakte oss her.

Personvernombud: Personvernombudet hos SurveyMonkey er registrert hos Irish Data Protection Commission.  Kontakt vårt personvernombud på dpo@surveymonkey.com

Fra tid til annen kan vi inkludere valgfrie, ekstra spørreundersøkelser (tilgjengelige fra standard avslutningsside for spørreundersøkelse) ved fullførelse av kundeundersøkelsene. Det er helt valgfritt å delta på disse spørreundersøkelsene. Hvis du har tatt en spørreundersøkelse eller sendt inn et skjema som SurveyMonkey hadde ansvar for som en del av våre egne forskningsprosjekter, kan du lese SurveyMonkeys personvernregler for forskning her for å få mer informasjon.

SELV OM GRUNNLEGGENDE PERSONVERNREGLER GJELDER FOR ALLE TJENESTENE VÅRE, MÅ DU BRUKE DENNE LENKEN FOR Å TA DEG DIREKTE TIL TJENESTESPESIFIKK INFORMASJON HVIS DU BRUKER EN AV TJENESTENE UNDER:

TECHVALIDATE
SURVEYMONKEY APPLY
WUFOO
GETFEEDBACK DIGITAL
GETFEEDBACK DIRECT (eller nye tjenester for tidlige brukere)
SURVEYMONKEY CONTRIBUTE/REWARDS (INTERNT PANEL)